Uslovi Korišćenja i Kupovine

Uslovi korišćenja i kupovine se odnose na kompeletnu interakciju posetioca sa sajtom LuxPokloni.rs. Svakim daljim korišćenjem ove stranice, nakon upoznavanja sa ovde navedenim uslovima, smatra se da ste saglasni sa pravilima i da pristajete na iste u skladu sa poslovnom politikom LuxPokloni.rs prodavnice.

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014), LuxPokloni.rs obaveštava sve svoje cenjene potrošače koji robu naručuju preko ovog sajta da:

Da se prodaja robe putem interenet sajta LuxPokloni.rs obavlja u okvirima zakonski registrovane delatnosti, pod šifrom 4791, Trgovina putem interneta. LuxPokloni.rs posluje u okviru firme BiznisLab doo, sa sedištem na Novom Beogradu, poštanski broj 11070, PIB 111734513, Matični Broj 21530794, telefon +381 61 1 48 48 48 i email adresa info@LuxPokloni.rs.

Da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice, LuxPokloni.rs, smatra prodajom na daljinu.

da roba koja se prodaje putem internet sajta LuxPokloni.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji

Da je LuxPokloni.rs uvoznik robe koja se prodaje na sajtu, kao i da za svu robu iz uvoza ima istaknutu Deklaraciju na stranici samog proizvoda u okviru sajta.

Da je prodajna cena robe istaknuta uz svaki artikal na svojoj stranici u okviru sajta.

Da su sve cene izražene sa uračunatim PDV-om

Da cena isporuke zavisi od težine paket i od same kurirske službe i da kupac snosi kompletne troskove dostave. Cene isporuke pogledajte ovde.

Da potrošač svoju porudžbinu može platiti pouzećem prilikom preuzimanja paketa, ili uplatom na račun odmah nakon porudžbine, a pre slanja paketa.

Da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom

-Da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster Naručite preuzima obavezu plaćanja naručene robe

Da u slučaju prijema proizvoda potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetni proizvod, uroku od 14 dana na način kako je to definisano na strani OVDE.

Uslovi Isporuke

Rok isporuke

U zavisnosti od raspoloživosti količine poručenih proizvoda, isporučujemo u roku od 3 do 5 radnih dana.

Porudžbine primljene do 12h tokom radnog dana, bice obradjene i poslate istog dana. Porudžbine primljene posle 12h u toku radnog dana, biće obradjene i poslate narednog radnog dana. Ukoliko robu poručite u petak nakon 12h, porudžbina ce biti obradjena u ponedeljak. Nakon obrade porudzbina ce biti poslata na adresu koju ste naveli u detaljima porudzbine.

LuxPokloni.rs se trudi da sva roba bude spakovana najsigurnije moguce, svi paketi su maksimalno zasticeni, oznaceni sa LOMLJIVO i Rukovati pazljivo. Ukoliko ipak na zalost dodje do loma, LuxPokloni.rs ne snosi odgovornost, a reklamacija se najkasnije u roku od 24h mora prijaviti kurirskoj sluzbi koja je paket dostavila. Nakon toga se pokrece proces reklamacije gde kurirska sluzba odlucuje o tome da li ce reklamaciju prihvatiti ili ne.

Preuzimanje pošiljke

Paket sa porudžbinom šaljemo kurirskom službom koju ste odabrali prilikom poručivanja.

Molimo vas da budete dostupni za preuzimanje paketa, u periodu za koji ste obavešteni prilikom potvrdjivanja porudžbine.

Ukoliko prilikom preuzimanja primetite da je paket oštećen, ili imate sumnju da je paket otvaran, molimo vas da sa prisutnim kurirm sačinite zapisnik, a nas o istom obavestite putem telefona na broj +381 61 1 48 48 48, ili putem email adrese info@LuxPokloni.rs, Ukoliko oštećenje nije primećeno odmah, dužni ste da ga prijavite najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema.